Email: peterkerhat254@gmail.com
Diskusná téma: Inzercia
člen klubu
Peter | 26.09.2017
Dobrý deň. Chcel by som sa stať členom Vášho klubu. Som začínajúci zberateľ HB cukru z Martina. Kde sa môžem zaregistrovať a aké sú podmienky klubu.
hygienicky balené cukre
Oľga | 24.07.2017
Dobrý deň, rada by som posunúť niekomu svoju zbierku cukrov. Nemám už na to čas, ani priestor. je to okolo 800 ks. Som ochotná aj poslať poštou. Je mi to ľúto len tak zlikvidovať. Ozvite sa, ak máte niekto vážny záujem.
Re:hygienicky balené cukre
Natália | 28.07.2017
Dobrý deň, prosím Vás aká by bola cena spolu s poštovným ? Ďakujem
Výmena
Imrich | 01.10.2015
Dobrý deň.
Mám asi 30 vrecúšok hygienicky baleného cukru, nezbieram to, len sa mi nejako nahromadili
- všetky by mali byť z Talianska, ak si dobre pamätám
maximálne 2-3 môžu byť iné
rád by som ich vymenil za niečo iné (autogramy, futbalové suveníry, známky) ak by mal niekto záujem
Predaj
Karol | 07.03.2015
Predám 2300 ks obalov na cukor / prázdne/. Časť vymenim za obaly leteckých spoločností. Cena dohodou. Záujemcovi pošlem foto. Adresa: karol.smelik@mail.t-com.sk
Re:Predaj
Mestské múzeum Šurany | 25.09.2015
Dobrý deň,
máte vo svojej zbierke aj obaly zo slovenských cukrovarov ? Ak áno, z akých a z akých rokov. Prípadne aj niečo iné. Budujeme múzejnú zbierku na slovenské cukrovarníctvo. Ďakujem.
M. Eliáš, Mestské múzeum Šurany
muzeumcukru@gmail.com
Pridať nový príspevok
Do diskusie a inzercie môžu pridávať príspevky aj z iných zberateľských odvetví. Ako napr: zápalky, pivné tácky, známky atď...